Bygg med Aros – Vi söker Arbetsledare

2020-07-08

Arbetsledare


För vår fortsatta utveckling söker vi:

Arbetsledare

ARBETSUPPGIFTER   

Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet gentemot våra hantverkare på entreprenad. Samordnar UE, ansvarar för utsättning, delaktig i att ta fram tid och leveransplaner. Du ansvarar planering av personal och maskiner mm.

KVALIFIKATIONER   

Vi söker dig som har bygg/anläggningsteknisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Som person är du driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. Du behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Om AROS

Aros Bygg & Förvaltning AB är i dagsläget drygt ca 100 medarbetare och vi strävar efter att stärka och utveckla vår närvaro som samhällsbyggare, framför allt i Mälardalen. På Aros Bygg & Förvaltning skapar vi goda och långsiktiga relationer till våra kunder och samarbetspartners. Vi är ett välstrukturerat företag med korta beslutsvägar vilket gör oss effektiva och ger oss möjlighet och kapacitet att utföra såväl stora som små projekt. Aros Bygg & Förvaltning är en stark entreprenör i Mälardalen med målet att vara ett självklart val när man skall utveckla och bygga fastigheter som människor skall bo, verka och trivas i.

Ytterligare information

 • Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placeringsort Västerås.
 • Provanställning kan komma att tillämpas.
 • B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsterna?

Kontakta gärna vår personalsamordnare Sofia Thelin (i tjänst efter semester den 3/8 2020) tel: 070-44 18 444, eller skicka din ansökan till arbete@arosbygg.se, senast 2018-08-21.

Du kan även använda detta formulär

  * är obligatoriska fält

  Meddelande

  Du kan bifoga ditt CV här. (doc, docx, Pdf - Max 1 Mb)

  Ja*, jag accepterar Aros integritets- och cookiepolicy.

  Läs Aros Integritetspolicy