Bygg med Aros – Vi söker Projektledare

2020-07-08

Projektledare


För vår fortsatta utveckling söker vi:

PROJEKTLEDARE

ARBETSUPPGIFTER.

Vi söker en erfaren byggprojektledare med bred kompetens. Våra projekt varierar och omfattar i olika utsträckning arbeten med projektledning och projekteringsledning. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Att stötta våra platschefer och tillsammans driva, samordna och genomföra projekt från uppstart till överlämning förvaltning
 • Upphandling av underleverantörer och inköp av material
 • Leda projekterings-startmöten.
 • Ekonomisk uppföljning samt ÄTA-reglering

KVALIFIKATIONER   

Vi tror att du som söker har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom bygg, alternativt har du samlat på dig motsvarande färdigheter genom längre erfarenhet i branschen. Din bakgrund kan till exempel vara arbete som konsult, projektledare eller byggledare. Du kan också ha erfarenhet som platschef hos entreprenör eller som entreprenadingenjör. Vi ser gärna att du har jobbat i minst fem år.

Förutom din kompetens är du som person både drivande, uthållig och resultatorienterad. Vi ser gärna att du är van att ta egna initiativ, har lätt för att samarbeta med andra och samtidigt har en god planerings- och organisationsförmåga. Du kan identifiera och lösa kundernas behov, ser affärsmöjligheter och bygger relationer med kunden. Du är van att arbeta självständigt och trivs med att utveckla såväl dig själv som företagets verksamhet.

Det är viktigt att du är bra på att kommunicera och kan uttrycka dig väl i både skrift och tal. Du är effektiv och van att leverera med hög kvalité för att bidra till väl utförda projekt.

Om AROS

Aros Bygg & Förvaltning AB är i dagsläget drygt ca 100 medarbetare och vi strävar efter att stärka och utveckla vår närvaro som samhällsbyggare, framför allt i Mälardalen. På Aros Bygg & Förvaltning skapar vi goda och långsiktiga relationer till våra kunder och samarbetspartners. Vi är ett välstrukturerat företag med korta beslutsvägar vilket gör oss effektiva och ger oss möjlighet och kapacitet att utföra såväl stora som små projekt. Aros Bygg & Förvaltning är en stark entreprenör i Mälardalen med målet att vara ett självklart val när man skall utveckla och bygga fastigheter som människor skall bo, verka och trivas i.

Ytterligare information

 • Tjänsten är tillsvidareanställningar med placeringsort Västerås.
 • Provanställning kan komma att tillämpas.
 • B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsterna?

Kontakta gärna vår personalsamordnare Sofia Thelin (i tjänst efter semester den 3/8 2020) tel: 070-44 18 444, eller skicka din ansökan till arbete@arosbygg.se, senast 2018-08-21.

Du kan även använda detta formulär

  * är obligatoriska fält

  Meddelande

  Du kan bifoga ditt CV här. (doc, docx, Pdf - Max 1 Mb)

  Ja*, jag accepterar Aros integritets- och cookiepolicy.

  Läs Aros Integritetspolicy