Bygg med Aros

2018-07-11

Två Platschefer


Aros söker nu ytterligare två platschefer att leda produktionen för de entreprenader vi utför samt ansvara för att planera, driva och följa upp egna projekt. Som platschef på Aros har du ekonomiskt ansvar för de egna projekten med tillhörande personal- och resultatansvar. Till hjälp har du IT-baserade stödsystem vilket ställer krav på god datorvana. Aros har korta beslutsvägar med stora möjligheter att påverka arbete och din egen utveckling. Som platschef blir du direkt underställd projektchef.

KVALIFIKATIONER

Vår utgångspunkt är att du har minst 10 års erfarenhet av byggbranschen i ledande befattning med en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens.

Aros personal präglas av engagemang vilket betyder att du är marknads- och affärsinriktad och brinner för utveckling och innovation som gynnar både oss och våra kunder.

Aros är ett företag att trivas och utvecklas i.

I denna ledande roll är det därför viktigt att du som person kan delegera, skapa förtroende och med hög integritet medverka till att skapa branschens bästa byggteam med marknadens mest nöjda kunder.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna vår personalsamordnare, Sofia Thelin, tel: 070-441 84 44, eller skicka din ansökan till arbete@arosbygg.se, senast 2018-08-30

2018-07-11

Projektledare


Aros uppdrag varierar både i storlek och omfattning och vi söker nu ytterligare en erfaren byggprojektledare med ansvar för projektledning och projekteringsledning. Aros har en kundkrets inom både privat och offentlig sektor vilket ställer höga krav på projektledarens kompetens och bredd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Stöd för platschefer att driva, samordna och genomföra projekt från uppstart till överlämning förvaltning
  • Leda projekterings- och startmöten.
  • Upphandling av underleverantörer och inköp av material
  • Ekonomisk uppföljning samt ÄTA-reglering

KVALIFIKATIONER

Vår utgångspunkt är att du har minst fem års erfarenhet från byggbranschen och en högskole- eller civilingenjörsexamen inom bygg, alternativt motsvarande kompetens genom lång erfarenhet från branschen. Din bakgrund kan innehålla uppdrag som konsult, projektledare eller byggledare. Även erfarenhet som platschef hos entreprenör eller som entreprenadingenjör är goda kvalifikationer.

Aros personal präglas av engagemang vilket betyder att du är marknads- och affärsinriktad och brinner för utveckling och innovation som gynnar både Aros och våra kunder. Rollen som projektledare ställer höga krav på samarbets-, planerings- och organisationsförmåga. Du är van att arbeta självständigt, kan delegera, skapar förtroende och med hög integritet medverkar du till att bygga branschens bästa byggteam med marknadens mest nöjda kunder.

Körkort erfordras.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna vår personalsamordnare, Sofia Thelin (i tjänst efter semester den 23/7 tel: 070-441 84 44 58 26, eller skicka din ansökan till arbete@arosbygg.se, senast 2018-08-30

2018-07-11

Entreprenadingenjör


Aros söker en Kalkylator – Inköpare, direkt underställd vår utvecklingschef. Rollen innebär ansvar dels för samordning av inköp för hela vår entreprenadavdelning, dels för framtagande av kalkyler i anbudsfas för enskilda projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Förhandla centrala avtal med leverantörer av tjänster och material
  • Planera och förbereda inför produktionsstart tillsammans med Platschef
  • Genomföra projektinköp av underentreprenörer och material
  • Under inköpsprocess göra urval av leverantörer, upprätta och sända förfrågningsunderlag, värdera anbud, förhandla och upphandla
  • Utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval
  • Framtagande av kalkyler avseende enskilda entreprenader

KVALIFIKATIONER

Aros söker dig som har erfarenhet från en ledande befattning inom byggbranschen med erfarenhet av kalkyleringsarbete, entreprenadupphandlingar och inköp. Din kompetens omfattar även kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning såsom ekonomiska prognoser, kalkyler och uppföljning. Du har erfarenhet av förhandling och kunskap inom entreprenadjuridik. Ett utvecklat nätverk med leverantörer och entreprenörer är meriterande. Du har eftergymnasial utbildning inom bygg.

Aros personal präglas av engagemang vilket betyder att du är marknads- och affärsinriktad och brinner för utveckling och innovation som gynnar både Aros och våra kunder. Som person är du noggrann, affärsmässig, strukturerad och har lätt att ta till dig information. Du skapar förtroende och med hög integritet medverkar du till att skapa branschens bästa byggteam med marknadens mest nöjda kunder.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna vår personalsamordnare, Sofia Thelin, tel: 070-441 84 44 eller skicka din ansökan till arbete@arosbygg.se, senast 2018-08-30